logo
live resultaten

Kids / ZJIKC

Kidsclub

Een maal in de maand wordt, op de woensdagmiddag, de zogenaamde "Kidsclub" gehouden. Onder leiding van een kart instructeur leer je spelenderwijs de kneepjes van het kartvak.

Lees meer..

Kinderarrangementen - Minimale lengte vanaf 1.30 meter.

Ook voor kinderfeestjes bent u bij Indoor Karting Middelburg aan het juiste adres. Speciaal voor de allerkleinste heeft Indoor Karting Middelburg drie keuzes om een kinderarrangement te verrijden.
Voor een overzicht van onze kinder arrangementen zie onze "arrangementen" pagina.

Kids losse heat

Prijzen voor individuele rijders per heat van 12 minuten:

eenmaal karten € 15,50
tweemaal karten € 30,00

Minimale lengte vanaf 1.20 meter.

kids
kids

Zeeuwse Jeugd Indoor Kart Club (Z.J.I.K.C.)

In Middelburg zal er tweemaal in de maand op zondagochtend tussen 11:00 uur en 13:00 uur kartlessen verzorgd worden onder leiding van onze ervaren trainers en coureurs van IKM-Racing. Deze coureurs zijn drie maal Nederlands kampioen geworden. In het jaar 2005 werden zij winnaar in de DUTCH. In 2006 en 2008 wonnen zij de M.K.S. (Master Kart Series). In het gehele jaar gaan er 6 individuele wedstrijden gereden worden. Het algemeen kampioenschap zal uitwijzen wie de winnaar wordt.

Voordat men lid mag worden van de Z.J.I.K.C. dient men de racecursus van Indoor Karting Middelburg (de zogeheten KIDSCLUB) doorlopen te hebben, of een snelcurcus op de donderdagavond ( 6 maal ). Uw kind wordt op professionele wijze klaargemaakt voor volledige toetreding tot de Z.J.I.K.C.

In 2019 zullen er in Middelburg weer een aantal trainingen en individuele clubraces georganiseerd worden. Wanneer je niet bij de training of wedstrijd aanwezig kunt zijn, gaarne tijdig afmelden via e-mail of telefoon.

 

De kosten voor leden in 2019:
De trainings zondagen....€ 25,00 p.p.
De wedstrijd zondagen ....€ 30,00 p.p.