Arrangementen

Arrangementen

Groepsarrangementen

De populaire kartarrangementen van Indoor Karting Middelburg doen het vooral goed bij onder meer personeelsfeesten en bedrijfsuitjes. Tijdens zo’n arrangement staat een wedstrijdleider geheel tot uw beschikking, waarbij de instructie over veiligheid en de vlaggenregels niet zal ontbreken.

Onze arrangementen omvatten een complete kartcompetitie bestaande uit trainingen, kwalificaties en een finale inclusief prijsuitreiking en het volkslied. Uiteraard is het mogelijk om, in overleg, zelf een arrangement op maat samen te stellen.

Elk arrangement laat zich prima combineren met een overheerlijk warm en/of koud buffet. Verdere informatie over de verzorgde buffetten vindt u bij de Horeca

Ook hebben wij een aantal kinder arrangementen voor u. Ideaal voor kinders die van spanning en snelheid houden.

Kinderfeestje Middelburg

Een kinderfeestje waarin alles draait om adrenaline, spanning en lol en waar de vriendjes nog lang over na zullen praten? Dan is karten de perfecte keuze! Want wie droomt (of droomde!) er nu niet van om als een echte coureur te racen!

Karten met de hele familie – Speciale kart arrangementen voor kinderen
Indoor Karting Zeeland biedt uitgebreide mogelijkheden om van uw kinderfeestje in Middelburg een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Hiervoor hebben wij drie speciale arrangementen samengesteld:

Natuurlijk staat ook hier veiligheid voorop en zorgen we niet alleen voor een goede introductie speciaal voor kinderen, maar hebben we ook speciale kinderkarts.

En nog een voordeel: de activiteit is volledig onafhankelijk van het weer!

Dus organiseer uw kinderfeestje in Middelburg bij Indoor Karting Zeeland en boek vandaag nog.

Uitbreiding

Alle kartarrangementen (m.u.v. onze kinderarrangementen) kunnen worden uitgebreid met bijvoorbeeld champagne, medailles en andere prijzen.

Voor alle mogelijkheden kijk ook naar:

Om direct te reserveren maak gebruik van het ReserveringsFormulier.